Emisione ne Dibra Tv

Emisioni “Etno Folk” me Evzi Kaja (Xiu). Emisioni “Vizioni Dibran” me Xheamil Cupi. Emisioni “Top 10 i muzikes argetuese” me Rona Kaba. Emisioni “Mjeku ne shtepin tuaj” me Atli Dema. Emisioni humoristik “Rej shtrembet e fol drejt” me Alma Kodra. Emisioni “Sporti ne Diber” me Sazan Parpaniku. Emisioni rinor “Celsi” me Jasmina Kadri. Emisioni “Dritarja e Dibres” me Arian Oboku. Emisioni me “Prezgjedhje te muzikes se huaj nga ” Iron lela dhe Bleron Seferi. Emisioni “Xik Xak” live me Vloren , Gencin , Tironin, Engjellin, Jetmirin  dhe Dj Samoraj. Se shpejti do te jet Emisioni “Vizioni Ekonomik” me Fisnik Muca edhe emisioni Live “Mirmbrema Dibra” nga Valmir Lleshi