Reth Dibra-Tv

Dibra TV esht i vetmi televizion ne gjuhen shqipe ne Qytetin e Dibres qe ben transmetimin 24 ore pa nderprerje ne 7 dite!
Dibra TV esht i licencuar nga radiodifuzioni i Republikes se Maqedonise , filloi tranmetimin eksperimental ne vitin 2010 me llogon DiTV
Televizioni i Dibres tani shikohet edhe ne SH.B.A, Kanada dhe Europe nepermjet paketes TV ALB dhe nepermjet  RTV 21

Tv Dibra mund te shihet ne kohe reale ne xhdo vend te Botes nga SmartWorldTV

Per cfardo informacioni mund te na kontakotni ne numrat e telefonit:

Pronari:    Afrim Lela  —>   +389 70 325 260            Diber, Maqedoni
Menaxheri: Iron Lela  —>     +1(917)937-8911           New York, USA
e-mail:  ———————>   dibratv@live.com

Telefonata, mesazhe dhe e-mail pranojme ne cdo kohe, ne Dibra TV cdo here jeni te mirepritur !

www.dibra.tv

Leave A Comment