Sulmohen fizikisht dy nxënës shqiptarë në Shkup

Dje pas orës 16 në shkollën e mesme “Zdravko Cvetkovski” persona të panjohur kanë rrahur dy nxënës shqiptarë të kësaj shkolle L.S dhe D.M të dy nga 16 vjet nga fshati Kondovë I Shkupit.

Arsyet e sulmit ndaj dy djemve të rinj akoma nuk dihet ndërsa policia merr masa për të ndriçuar rastin.

Ndryshë, në të njëjtën shkollë gjatë vitit të kaluar u vra nxënësi Muhamed Jashari poashtu nga Kondova nga disa huligan maqedonas.

Shqipmedia

Leave A Comment