Derdhi birrën mbi Merkelin

angela-merkel

E gjithë Gjermania flet për këto pamje të kancelares gjermane Angela Merkel. Kancelarja gjermane ishte e ftuar në darkën e shtruar nga Demokristianët e qytetit Demmin. Gjatë darkës, ndërsa kamarrieri i afrohet Merkelit dhe mundohet t′i shërbejë birrën, gotat tjera që po i mbante në dorë rrëzohen dhe njëra prej tyre derdhet mbi qafën e kancelares. /albeu.com/