Hapet zyra e deputetëve në Dibër

IMG_7942_1__624252812

Dibër, 23 dhjetor- Me përkrahje të Agjensionit zvicërian për zhvillim dhe bashkëpunim , edhe në Dibër u hap zyra e deputetëve. Në përurimin e zyrës e cila gjindet në objektin e rij të pushtetit vendor në Dibër, morën pjesë Ambasadori i Zvicrës Stefan Lazarato dhe deputetët të cilët do të mbulojnë këtë zyrë për kontakt me qytetarët Nexhari Jakupi, Dëshira Imeri, Vjollca Mehmedi- Nuredini, foli kryetari i Dibrës Argëtim Fida i cili tha se Dibra për herë të dytë hap zyrë të debutetëve në Dibër. Kjo komunë ka traditë në këtë drejtim dhe jep përkrahje të plotë punës së kësaj zyre. Fida shtoi se pushteti vendor do të ndihmojë zyrën atëherë kur ajo ka nevojë….