Cilat shenja të horoskopit tradhëtojnë më shumë?

horoscopes-300x224

Siç e dimë të gjithë, shenja nën të cilën është i lindur çdo njeri, në një farë mënyre e përcakton komunikimin me pjesën tjetër të botës… Do t’ju ofrojmë një pikpamje tjetër dhe do t’ua paraqesim shenjat të cilat tradhëtojnë më shumë. Kuptohet, do të bëjmë shpjegime, se çdo shenjë horoskopi anon për të tradhëtuar vetëm nëse nuk ndjehet i/e lumtur me partnerin ose partneren. Kjo, siç e dimë është një rregull që vlen për çdo njeri, kur beson ose jo në shenjën e tij. Edhe pse është shenja më seksi e horoskopit, akrepat nuk janë në mesin e tradhëtarëve më të mëdhenjë. Ata kënaqen në lojërat e ndryshme seksuale, vetëm me njerëzit të cilët…

Dashuria, sikurse droga

love-300x198

Romanca sipas ekspertëve amerikanë stimulon trurin njëjtë sikur edhe droga. Hulumtuesit të anketuarve ju kishin treguar fotografitë e partnerëve, e në të njëjtën kohë trurin ua kishin incizuar me rezonancë magnetike dhe i kishin përcjellë ndryshimet. Dhjetë femra dhe shtatë meshkuj ishin zgjedhur për testime, ngase kishin theksuar se janë çmendurisht të dashuruar, e përmes fotografimeve të skenuara u ishin shfaqur ndryshimet në tru. Të anketuarit kishin reaguar njëjtë, sikurse truri reagon ndaj drogës.

Derdhi birrën mbi Merkelin

angela-merkel

E gjithë Gjermania flet për këto pamje të kancelares gjermane Angela Merkel. Kancelarja gjermane ishte e ftuar në darkën e shtruar nga Demokristianët e qytetit Demmin. Gjatë darkës, ndërsa kamarrieri i afrohet Merkelit dhe mundohet t′i shërbejë birrën, gotat tjera që po i mbante në dorë rrëzohen dhe njëra prej tyre derdhet mbi qafën e kancelares. /albeu.com/