Cilat shenja të horoskopit tradhëtojnë më shumë?

horoscopes-300x224

Siç e dimë të gjithë, shenja nën të cilën është i lindur çdo njeri, në një farë mënyre e përcakton komunikimin me pjesën tjetër të botës… Do t’ju ofrojmë një pikpamje tjetër dhe do t’ua paraqesim shenjat të cilat tradhëtojnë më shumë. Kuptohet, do të bëjmë shpjegime, se çdo shenjë horoskopi anon për të tradhëtuar vetëm nëse nuk ndjehet i/e lumtur me partnerin ose partneren. Kjo, siç e dimë është një rregull që vlen për çdo njeri, kur beson ose jo në shenjën e tij. Edhe pse është shenja më seksi e horoskopit, akrepat nuk janë në mesin e tradhëtarëve më të mëdhenjë. Ata kënaqen në lojërat e ndryshme seksuale, vetëm me njerëzit të cilët…