Spitali i Dibrës vazhdon të ndihmojë pacientët nga Shqipëria

spitalidiber

Megjithë punën e madhe që po bëhet në dy anët e kufirit mes Dibrës së Vogël dhe Dibrës së Madhe, situata vijon të mbetet e vështirë, sidomos në zonat e thella malore. Veçanërisht në komunat në verilindje të Shqipërisë, zonën kufitare në Qarkun Dibrës – Shqipëri dhe asaj së Dibrës së Madhe – Maqedoni, ku trashësia e dëborës në fshatrat kufitare, raportohet të jetë mbi dy metra. Rrugët e qytetit të Dibrës së Madhe dhe ato nacionale që lidhin atë me Shqipërinë janë funksionale. Një banore nga fshati Trebishtë , e moshave rreth të 80 vjeç u soll dje pasdite në gjendje të rëndë shëndetësore nga grupet e ndihmës në Spitalin e Dibrës së Madhe,…